OTA YHTEYTTÄ

Jari Friman

puhelin 041 543 6483

Paintball Paintball Paintball

Paintball

Paintball, värikuulasota tai splättis ei paljon esittelyjä kaipaa. Oli nimi mikä tahansa, jännitys on taattu!

Vuokraamme pelilaitteita ja järjestämme ohjattuja pelitapahtumia toiveidenne mukaan. Pääasiallinen pelialueemme on Ylöjärvellä, Peltomäki Campingin yhteydessä. Lisäksi itseohjautuvat ryhmät voivat pelata Nokialla, Linnavuoren kohdalla Porin tien varressa. Ajomatka Tampereen keskustasta pelialueellemme Ylöjärvelle on noin 40 minuuttia ja Nokialle noin 30 minuuttia.

Ylöjärvellä ryhmän saatavissa ovat lukuisat lisäpalvelut kuten sauna, palju, wakeboarding ja ravintolaruokailu. Ylöjärvellä pelattaessa varusteet saadaan paikanpäältä ja palautetaan myös heti pelien päätyttyä.

Nokian kenttä on metsäkenttä ilman lisäpalveluita. Pelatessanne Nokialla olemme joustavia välineiden noudon ja palautuksen suhteen. Tällöin nouto- ja palautuspisteenä toimii Viihdekeskus ZBase Tampere.

Paintball kahdessa koossa

Saatavilla on sekä perinteisiä 0.68cal Paintball-merkkaimia, että pienempiä ja ketterämpiä 0.50cal merkkaimia. Käyttämällä pienempää kaliiberia pelaamaan voi ottaa mukaan myös kokemattomia tai nuorempia pelaajia, jotka haluavat täyden pelikokemuksen ilman suurempia ruhjeita.

Vuokraus

Voit vuokrata meiltä pelilaitteet omatoimisiin peleihisi. Nouto- ja palautuspaikkamme on Tampereen keskustassa. Muistathan hankkia maanomistajan luvan peleihisi tai voit kysyä pelialuettamme käyttöönne.

Vuokravälinesetti sisältää: merkkaimen, lippaan, kaasun, maskin, haalarin, 500 kuulaa ja käyttöoikeuden Nokian pelikenttään. Lisäkuulat erikseen. Kaasua toimitetaan aina riittävästi ostettuun kuulamäärään nähden.

Ohjattu tapahtuma

Ylöjärvellä opastamme ryhmänne alkuun ja ohjeistamme turvallisen ja hauskan pelitapahtuman toteutuksessa paikanpäällä. Ohjaaja saattaa poistua muihin työtehtäviin pelienne ajaksi, mutta on saatavilla avuksi alueella mikäli tarvetta ilmenee.

Ohjattu tapahtuma sisältää: pelien aloitukseen tarvittavan ohjauksen paikanpäällä, merkkaimen, lippaan, kaasun, maskin, haalarin ja 500 kuulaa. Lisäkuulat erikseen. Kaasua toimitetaan aina riittävästi ostettuun kuulamäärään nähden.

Mikäli haluatte ohjatun tapahtuman omalle pelialueellenne, olettehan yhteydessä ja pyydättehän tarjouksen.

Laske pelipaketin hinta

Valitse peli

Paintball-laitteiden vuokraus
Nokian kenttä ja omatoimiset mökkireissut
40 € / hlö
Ohjattu Paintball-tapahtuma
Ylöjärven kenttä ja suuret ryhmät pelatessaan Tampereen lähiseudulla
50 € / hlö
toteutus Mainostoimisto AdBar