OTA YHTEYTTÄ

Jari Friman

puhelin 041 543 6483

Paintball Paintball Paintball

Paintball

Paintball, värikuulasota tai splättis ei paljon esittelyjä kaipaa. Oli nimi mikä tahansa, jännitys on taattu!

Vuokraamme pelilaitteita ja järjestämme puoliohjattuja pelitapahtumia toiveidenne mukaan. Pääasiallinen pelialueemme on Ylöjärvellä, Peltomäki Campingin yhteydessä. Lisäksi itseohjautuvat ryhmät voivat pelata Nokialla, Linnavuoren kohdalla Porin tien varressa. Ajomatka Tampereen keskustasta pelialueellemme Ylöjärvelle on noin 40 minuuttia ja Nokialle noin 30 minuuttia.

Ylöjärvellä ryhmän saatavissa ovat lukuisat lisäpalvelut kuten sauna, palju, wakeboarding ja ravintolaruokailu. Nokian kenttä on metsäkenttä ilman lisäpalveluita.

Olemme joustavia välineiden noudon ja palautuksen suhteen. Ylöjärvellä pelattaessa varusteiden toimitukselle ja palautukselle on sovittavissa erikoisjärjestelyjä.

Paintball kolmessa koossa

Saatavilla on sekä perinteisiä 0.68cal Paintball-merkkaimia, että pienempiä ja ketterämpiä 0.50cal merkkaimia. Käyttämällä pienempää kaliiberia mukaan pelaamaan voi ottaa myös kokemattomia tai nuorempia pelaajia, jotka haluavat täyden pelikokemuksen ilman suurempia ruhjeita. Ilmoitathan yhteydenotossasi mahdollisen kiinnostuksesi pienempään kaliiberiin.

Lapsille on erikseen olemassa junnupaintball, johon voit tutustua sen omilla kotisivuilla www.junnupaintball.fi

Vuokraus

Voit vuokrata meiltä pelilaitteet omatoimisiin peleihisi. Nouto- ja palautuspaikkamme on Tampereen keskustassa. Muistathan hankkia maanomistajan luvan peleihisi tai voit kysyä pelialuettamme käyttöönne.

Vuokravälinesetti sisältää: aseen, lippaan, kaasun, maskin ja 500 kuulaa. Maastoasut ja lisäkuulat erikseen. Kaasua toimitetaan aina riittävästi ostettuun kuulamäärään nähden.

Puoliohjattu tapahtuma

Tuomme varusteet pelipaikalle joko omalle pelialueellemme tai asiakkaan luokse noin 50 km säteellä Tampereen keskustasta. Opastamme ryhmänne alkuun ja ohjeistamme turvallisen ja hauskan pelitapahtuman toteutuksessa paikanpäällä. Asiakas palauttaa pelivälineet Tampereen keskustaan sopimuksen mukaan.

Puoliohjattu pelivälinesetti sisältää: pelien aloitukseen tarvittavan ohjauksen paikanpäällä, varusteiden kuljetuksen pelialueelle, aseen, lippaan, kaasun, maskin ja 500 kuulaa. Maastoasut ja lisäkuulat erikseen. Kaasua toimitetaan aina riittävästi ostettuun kuulamäärään nähden.

Laske pelipaketin hinta

Valitse peli

paintball-laitteiden vuokraus
Nokian kenttä ja omatoimiset mökkireissut
35 € / hlö
puoliohjattu Paintball-tapahtuma
Ylöjärven kenttä ja suuret ryhmät pelatessaan Tampereen lähiseudulla
35 € / hlö
toteutus Mainostoimisto AdBar