OTA YHTEYTTÄ

Jari Friman

puhelin 041 543 6483

Paintball Paintball Paintball

Paintball

Paintball, värikuulasota tai splättis ei paljon esittelyjä kaipaa. Oli nimi mikä tahansa, jännitys on taattu!

Vuokraamme pelilaitteita ja järjestämme puoliohjattuja pelitapahtumia toiveidenne mukaan. Pelialueemme on Nokialla, Linnavuoren kohdalla Porin tien varressa. Ajomatka pelialueellemme Tampereen keskustasta kestää noin 30 minuuttia.

Olemme joustavia välineiden noudon ja palautuksen suhteen. Varusteet on varattu yhdelle asiakasryhmälle koko viikonlopuksi kerrallaan joten voitte hakea varusteet tarvittaessa aikaisemmin ja palauttaa parin päivän sisään pelipäivästä jos se sopii aikatauluunne paremmin.

Vuokraus

Voit vuokrata meiltä pelilaitteet omatoimisiin peleihisi. Nouto- ja palautuspaikkana toimii Tampereen Megazone aivan kaupungin keskustassa. Muistathan hankkia maanomistajan luvan peleihisi tai voit kysyä pelialuettamme käyttöönne pariksi tunniksi. Emme peri erillistä kenttämaksua kun selviätte noudosta palautukseen kirjallisten ohjeiden turvin.

Vuokravälinesetti sisältää: aseen, lippaan, kaasun, maskin ja 500 kuulaa. Maastoasut erillismaksusta tai Tampereen Megazonen etuasiakkaille ilmaiseksi kaupanpäälle.

Puoliohjattu tapahtuma

Tuomme varusteet pelipaikalle joko omalle pelialueellemme tai asiakkaan luokse noin 50 km säteellä Tampereen keskustasta. Opastamme ryhmänne alkuun ja ohjeistamme turvallisen ja hauskan pelitapahtuman toteutuksessa paikanpäällä. Asiakas palauttaa pelivälineet Tampereen Megazonelle sopimuksen mukaan.

Puoliohjattu pelivälinesetti sisältää: pelien aloitukseen tarvittavan ohjauksen paikanpäällä, varusteiden kuljetuksen pelialueelle, aseen, lippaan, kaasun, maskin ja 500 kuulaa. Maastoasut erillismaksusta tai Tampereen Megazonen etuasiakkaille ilmaiseksi kaupanpäälle.

Laske pelipaketin hinta

Valitse peli

paintball-pelilaitteiden vuokraus
35 € / hlö
puoliohjattu paintball-tapahtuma
35 € / hlö, vähintään 16 hlö:n ryhmille puoliohjaus ja kenttävuokra kuuluu hintaan,
pienemmille ryhmille hintaan lisätään 50 € / ryhmä
toteutus Mainostoimisto AdBar